Disclaimer
 
Disclaimer voor www.syada.nl
Sebra consultancy B.V. (Kamer van Koophandel: 17282344), hierna te noemen Syada shop, verleent u hierbij toegang tot www.syada.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Syada shop behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
Beperkte aansprakelijkheid
Syada shop spant zich in om de inhoud van www.syada.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.syada.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Syada shop.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.syada.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Syada shop.Voor op www.syada.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Syada shop nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.
Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Syada shop en haar licentiegevers.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Syada shop, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Ontzorgt

Kopen zonder zorgen
bij syada.nl.
 

Over Syada shop

Syada.nl biedt haar klanten meer dan alleen een specifieke product. Syada.nl staat voor een uitgebreide online shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van producten aan te bieden met een uitstekende service.

Bedrijfsgegevens

Sebra consultancy b.v.
Bingelradestraat 58
5043bt  Tilburg
E: klantenservice@syada.nl
T: 0031(0)332067253
KvK-nummer: 17282344
BTW: NL822237660B02
IBAN:NL63ABNA0818698535

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. u helpt ons hiermee om onze dienst nog beter aan te bieden.
Voordelig shopen en heerlijke shop plezier